ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η τουρκική ακτοφυλακή απειλεί Καλύμνιους ψαράδες στα Ίμια: Το «καλό κλίμα στα ελληνοτουρκικά» που ανέφερε ο Κ.Μητσοτάκης!

Σήμερα μάλιστα ο Τούρκος Πρόεδρος επανήλθε στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η τουρκική ακτοφυλακή απειλεί Καλύμνιους ψαράδες στα Ίμια: Το «καλό κλίμα στα ελληνοτουρκικά» που ανέφερε ο Κ.Μητσοτάκης!

Μόλις σήμερα μάλιστα ο Τούρκος Πρόεδρος επανήλθε στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας», με προκλητική ομιλία του στο 97ο επετειακό πρόγραμμα της MİT.

Το… καλό κλίμα με τους γείτονες όπως λέει η κυβέρνηση αποτυπώνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, με την τουρκική ακτοφυλακή να απειλεί Καλύμνιους ψαράδες στην περιοχή τω Ιμίων!

Το προκλητικό περιστατικό συνέβη πριν από τρεις ημέρες. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, τρεις Τούρκοι λιμενικοί βρίσκονται σε φουσκωτή λέμβο και πλησιάζουν απειλητικά προς το καΐκι των Ελλήνων ψαράδων. Τους λένε να φύγουν από τη θαλάσσια περιοχή όπου ψαρεύουν! Για να τους φοβίσουν πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να επιδεικνύουν και τον οπλισμό τους.

Τη λέμβο έστειλαν από μεγαλύτερο σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, που παρακολουθούσε από απόσταση την εξέλιξη του περιστατικού.

Βέβαια οι λεβέντες Καλύμνιοι ψαράδες δεν «μασάνε» από τους τουρκικούς τσαμπουκάδες και ενημέρωσαν αμέσως το Λιμενικό Σώμα. Οι Τούρκοι λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησαν προς τα τουρκικά παράλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα αυτή πρόκληση απλώς αποδεικνύει πως η Άγκυρα δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει τους αναθεωρητικούς σχεδιασμούς τους και το τραγικό είναι πως μόλις πριν λίγη ώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωνε στην ΕΡΤ πως δεν θα εμποδίσει την πώληση F-16 στην Τουρκία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.