ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ηλεία: 13χρονη κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 51χρονο φίλο του πατέρα της

Πατέρας και κόρη υπέβαλαν επίσημη καταγγελία σε βάρος του

Ηλεία: 13χρονη κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 51χρονο φίλο του πατέρα της

Την απόπειρα βιασμού της από φίλο του πατέρα της κατήγγειλε μία 13χρονη κοπέλα από την Ηλεία με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα ο 51χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να είναι φίλος και συνάδελφος του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η ίδια η ανήλικη αποκάλυψε στον πατέρα της πως ο συγκεκριμένος άνδρας επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αμέσως και οι δύο, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Κρεστένων και έκαναν επώνυμη καταγγελία σε βάρος του 51χρονου.

Το αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρχές και να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.