ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηλιούπολη: Αυτή είναι η σχολή του 44χρονου προπονητή Τάε κβον ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες (φώτο)

Ο 44χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών

Ηλιούπολη: Αυτή είναι η σχολή του 44χρονου προπονητή Τάε κβον ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες (φώτο)

Ανατριχίλα προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον 44χρονο προπονητή Τάε κβον ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες και διατηρούσε σχολή στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών ενώ οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τον υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος και πατέρας ενός παιδιού οδηγήθηκε χθες (Τετάρτη 22/3) στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκε βαρύ κατηγορητήριο, ενώ την Παρασκευή (24/3) αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/3) άγνωστοι έγραψαν συνθήματα έξω από τη σχολή του 44χρονου θέλοντας να δείξουν την οργή τους για τη δράση του.

«Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή» έχουν γράψει οι άγνωστοι στη τζαμαρία του γυμναστηρίου.

Δείτε φωτογραφίες από τη σχολή του 44χρονου προπονητή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.