Ηλιούπολη – Οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή: «Είχε απειλήσει να τη σκοτώσει»

Ο 44χρονος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ηλιούπολη – Οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή: «Είχε απειλήσει να τη σκοτώσει»

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πρώην αθλητριών του.

Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τον περιγράφουν ως βίαιο που την χτυπούσε επανειλημμένα και υποστηρίζουν ότι αυτός ήταν και ο λόγος του διαζυγίου.

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019.

Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της» τόνισαν μιλώντας στο Mega.

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα την θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό», πρόσθεσαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (27/3).

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Η έρευνα για την δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν την σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση θα δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου ενώ σημαντική για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.