Ινδονησία: 38χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο βγαίνοντας από τη λάθος πόρτα σε ασανσέρ (βίντεο)

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε παγιδευμένο στον πυθμένα του φρεατίου και ανασύρθηκε μετά από πεντάωρη επιχείρηση

Ινδονησία: 38χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο βγαίνοντας από τη λάθος πόρτα σε ασανσέρ (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, καθώς μια 38χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας, όταν βγήκε από τη λάθος πόρτα του ασανσέρ και έπεσε στο φρεάτιο.

Η 38χρονη Άισια ανέβηκε με το ασανσέρ στον δεύτερο όροφο ενώ πήγαινε να συναντήσει την ανιψιά της στον χώρο ελέγχου του αεροδρομίου στις 24 Απριλίου.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τη γυναίκα να μπαίνει ήρεμα στο ασανσέρ του αεροδρομίου πριν αρχίσει να ασχολείται με το τηλέφωνό της. Φαινόταν να είναι μπερδεμένη όταν το ασανσέρ σταμάτησε με τις πόρτες απέναντί της να είναι ακόμα κλειστές.

Χωρίς να γνωρίζει ότι πόρτα πίσω της είχε ανοίξει, άρχισε να πατάει μανιωδώς τα κουμπιά έκτακτης ανάγκης προσπαθώντας να ανοίξει τις κλειστές πόρτες, μπροστά της

Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι είχε παγιδευτεί, καθώς συνέχιζε να πιέζει τις κλειστές πόρτες.

Σύντομα άνοιξαν και η γυναίκα βγήκε έξω και βούτηξε στο κενό στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, καθώς δεν αντιλήφθηκε την κατάσταση.

Δείτε τη στιγμή που γυναίκα στο ασανσέρ πέφτει στο κενό

Η οικογένεια της γυναίκας ζήτησε από το προσωπικό του αεροδρομίου να την αναζητήσει αφού έχασε την επαφή μαζί της, αλλά δεν μπόρεσε να τη βρει στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα, όταν αναδύθηκε μια δυσάρεστη δυσοσμία από την περιοχή κοντά στο ασανσέρ και το προσωπικό κλήθηκε να ερευνήσει.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε παγιδευμένο στον πυθμένα του φρεατίου και ανασύρθηκε μετά από πεντάωρη επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός της στάλθηκε σε νοσοκομείο για νεκροψία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.