ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Καραμπόλα με πάνω από 50 οχήματα στο Μίσιγκαν (φώτο-βίντεο)

Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαροί τραυματισμοί

ΗΠΑ: Καραμπόλα με πάνω από 50 οχήματα στο Μίσιγκαν (φώτο-βίντεο)

Για αρκετές ώρες παρέμεινε κλειστός ο αυτοκινητόδρομος I-96 στο Μίσιγκαν μετά από μια τεράστια καραμπόλα που σημειώθηκε εχθές το απόγευμα και περιλάμβανε δεκάδες οχήματα.

Σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία, ο αριθμός των εμπλεκόμενων οχημάτων κυμαίνεται από 50 έως 100 και δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαροί τραυματισμοί.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πάντως ότι κάποιοι από τους επιβάτες των οχημάτων τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο χιονισμένο Πόρτλαντ και μια τοπική εκκλησία χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο για τους οδηγούς και τους επιβάτες που εγκατέλειψαν τα οχήματά τους και μεταφέρθηκαν εκεί με λεωφορεία. karampola

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το τροχαίο είχε εκδοθεί προειδοποίηση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, και η μειωμένη ορατότητα λόγω χιονόπτωσης ενδέχεται να συνέβαλε στην καραμπόλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.