ΗΠΑ: «Ουκρανικοί ήταν οι πύραυλοι που έπληξαν την Πολωνία» – Οι Αμερικανοί «έδωσαν» τον πολεμοχαρή Ζελένσκι

Κανείς δεν θέλει έναν πυρηνικό πόλεμο για χάρη του καθεστώτος του Κιέβου

ΗΠΑ: «Ουκρανικοί ήταν οι πύραυλοι που έπληξαν την Πολωνία» – Οι Αμερικανοί «έδωσαν» τον πολεμοχαρή Ζελένσκι

Οι Αμερικανοί θέλοντας να αποφευχθεί ακόμα και η υπόνοια ενός πυρηνικού πολέμου είπαν την αλήθεια και αποκάλυψαν πριν από λίγο ότι οι πύραυλοι που έπεσαν χθες στην Πολωνία και σκότωσαν δύο ανθρώπους ήταν… πολωνικοί!

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναφέρουν πως με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση τους, ο πύραυλος ο οποίος κατέπεσε χθες Τρίτη σε χωριό της νοτιοανατολικής Πολωνίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο άνθρωποι ήταν αντιαεροπορικός, δηλαδή S-300, κι εκτοξεύθηκε από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για την κατάρριψη ρωσικού εισερχόμενου πυραύλου, ανέφερε μέσω Twitter ρεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press.

Mάλιστα πριν από λίγο ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενημέρωσε τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων με τους οποίους συζήτησε νωρίτερα σήμερα στο Μπαλί πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο πύραυλος ο οποίος κατέπεσε χθες το απόγευμα στο χωριό Σεβόντοφ της νοτιοανατολικής Πολωνίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ήταν ουκρανικός όπως αναφέρει το Reuters.

To ότι ο πύραυλος ενδέχεται να ήταν ουκρανικός το είχε αποκαλύψει στο πρωινό του δημοσίευμα το pronews.gr.

Συγκεκριμένα γράφαμε:

«Αν ο πύραυλος ήταν ρωσικός οι Αμερικανοί θέλουν να το αποκρύψουν για να μη συμβεί ο πυρηνικός εφιάλτης από τον οποίο θα καταστραφούν ολοσχερώς και οι ίδιοι μαζί με όλους μας.

Ωραία τα περί συμμαχίας, άρθρο πέντε κ.λ.π. αλλά αυτά καλό είναι να μείνουν στο επίπεδο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Αν ο πύραυλος ήταν ουκρανικός ούτε αυτό θέλουν να μαθευτεί καθώς ο αντίκτυπος στην κοινή Δυτική γνώμη θα είναι αρνητικός και τεράστιος εναντίον του Κιέβου».

Αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση Μπάιντεν με έντεχνο τρόπο θέλει να εκτεθεί το Κίεβο για να… διαπραγματευτεί χωρίς να ζητάει πολλά.

Nωρίτερα ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε πει πως «είναι απίθανο οι πύραυλοι να ήταν ρωσικοί», δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα (και μπερδεύοντας τα δυτικά ΜΜΕ που είχαν ετοιμαστεί για μπαράζ προπαγάνδας ώστε το φταίξιμο να πάει στους Ρώσους).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.