ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από τον αρραβωνιαστικό της – Πώς του απέσπασε το κουζινομάχαιρο

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση

Ηράκλειο: Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από τον αρραβωνιαστικό της – Πώς του απέσπασε το κουζινομάχαιρο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης η 36χρονη που χθες το βράδυ δέχθηκε επίθεση από το σύντροφό της με μαχαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ήρθαν στη δημοσιότητα, ο πεθερός της ήταν εκείνος που αφόπλισε τον 36χρονο δράστη.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει. Το θύμα είχε δεχθεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Ο 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο πατέρας του τον αφόπλισε

Εκείνος που αφόπλισε τον 36χρονο, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο, ήταν ο πεθερός της κοπέλας και πατέρας του δράστη.

Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 36χρονος φέρεται να τραυμάτισε την 36χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προχώρησε στον αυτοτραυματισμό του.

H γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε με αρκετές μαχαιριές στην περιοχή του θώρακα, ενώ ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 36χρονο σε αυτή την πράξη προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι, ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.