ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 44 ετών στον ιδιοκτήτη γηροκομείου – «Πάρτε τους τρόφιμους»

Η έφεσή του έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 44 ετών στον ιδιοκτήτη γηροκομείου – «Πάρτε τους τρόφιμους»

Ποινή φυλάκισης 44 ετών, με εκτιτέα τα 8 χρόνια, επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη γηροκομείου στο Ηράκλειο μετά από καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του ιδρύματος.

Ο 60χρονος είχε συλληφθεί πριν λίγες εβδομάδες, μετά από καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων του οίκου ευγηρίας αλλά και την κατάσταση της δομής.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν λίγες ημέρες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, και στον ιδιοκτήτη της μονάδας, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί, μεταξύ άλλων, δίωξη για έκθεση ανθρώπου σε κίνδυνο, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης των 44 ετών, με εκτιτέα τα 8 χρόνια. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η έφεσή του έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, η υπόθεση έχει και συνέχεια, καθώς η πλευρά του γηροκομείου απέστειλε σήμερα εξώδικο στην Εισαγγελία Ηρακλείου, με ένα τελεσίγραφο. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της μονάδας λέει στην Εισαγγελία ότι μέχρι τις 30 Αυγούστου, πρέπει να παραληφθούν οι 30 τρόφιμοι (άστεγοι, άποροι, κλπ) που οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν ζητήσει να φιλοξενηθούν στη συγκεκριμένη δομή δωρεάν, επισημαίνοντας ότι, αφού θεωρείται ακατάλληλος να λειτουργεί το γηροκομείο, οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν τους τρόφιμους που «μου εμπιστευθήκατε να φιλοξενήσω δωρεάν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.