Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ ο 24χρονος που βρέθηκε πεσμένος στην άκρη του δρόμου δίπλα στην μηχανή του

Δεν υπάρχει ένδειξη πως συνέβη ατύχημα

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ ο 24χρονος που βρέθηκε πεσμένος στην άκρη του δρόμου δίπλα στην μηχανή του

Διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο βρίσκεται από τα ξημερώματα των Χριστουγέννων 24χρονος νέος από την Ιεράπετρα, ο οποίος βρέθηκε από περαστικούς σε κακή κατάσταση, δίπλα από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού.

Ο νεαρός, εντοπίστηκε περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα, δίπλα από τη μηχανή του με σπασμούς χωρίς τις αισθήσεις του, από περαστικό που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, χωρίς να υπάρχει ένδειξη, πως συνέβη κάποιο ατύχημα.

Ο νεαρός φορούσε κράνος, ενώ η μηχανή του δεν φαινόταν να έχει κάποιο χτύπημα και ο ίδιος είχε κάποιες ελαφρές εκδορές στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταφέρθηκε με σπασμούς στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.