
O υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς απευθυνόμενος στον ηγέτη του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, δήλωσε ότι εάν συνεχίσουν να εκτοξεύονται πύραυλοι κατά του Ισραήλ, «η Τεχεράνη θα καεί».
«Ο Ιρανός δικτάτορας μετατρέπει τους πολίτες του Ιράν σε ομήρους και δημιουργεί μια πραγματικότητα στην οποία αυτοί, ειδικά οι κάτοικοι της Τεχεράνης, θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για την εγκληματική επίθεση εναντίον Ισραηλινών πολιτών», δήλωσε ο Κατς κατά τη διάρκεια αξιολόγησης με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, αντιστράτηγο Εγιάλ Ζαμίρ, τον διευθυντή της Μοσάντ Ντέιβιντ Μπαρνέα και άλλους κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους.
«Εάν ο Χαμενεΐ συνεχίσει να εκτοξεύει πυραύλους στο εσωτερικό μέτωπο του Ισραήλ, η Τεχεράνη θα καεί», προειδοποίησε ο Κατς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.