ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιστιαία: 40χρονος απειλούσε να μαχαιρώσει περαστικούς!

Οι πολίτες έτρεχαν να τον αποφύγουν

Ιστιαία: 40χρονος απειλούσε να μαχαιρώσει περαστικούς!

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί στην Ιστιαία της Εύβοιας, όταν την Τρίτη ένας 40χρονος κυριολεκτικά σε αμόκ, βγήκε στο δρόμο με ένα μαχαίρι στο χέρι και απειλούσε να μαχαιρώσει τους περαστικούς!

Οι περαστικοί έτρεχαν για να τον αποφύγουν, καθώς δεν ήξεραν τι πρόκειται να κάνει, και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, που τον συνέλαβαν αν και ο 40χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αντίστασης κατά των Αρχών.

Ο 40χρονος όπως έγραψε το Eviathema.gr, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, για παραβάσεις περί ναρκωτικών, ενώ είχε μπει και σε κατάστημα κρατώντας όπλο και απειλούσε τον κόσμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.