ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

«Ήττα» των α/α S-400 από τους αμερικανικούς ATACMS: «Πυροβόλησαν» πρώτοι, έχασαν, καταστράφηκαν! (βίντεο)

Απέτυχαν να καταρρίψουν τους πυραύλους ATACMS στο Μοσπίνο του Ντονέτσκ και καταστράφηκαν

«Ήττα» των α/α S-400 από τους αμερικανικούς ATACMS: «Πυροβόλησαν» πρώτοι, έχασαν, καταστράφηκαν! (βίντεο)

Βίντεο που παρουσιάζει τη στιγμή που μία ρωσική συστοιχία S-400 καταστρέφεται από τους αμερικανικής κατασκευής τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους δημοσιεύτηκε σήμερα από τους Ουκρανούς.

Η συστοιχία βρίσκονταν στην περιοχή Μοσπίνε στην περιφέρεια του Ντονέτσκ και παρά το γεγονός ότι οι Ρώσοι εκτόξευσαν πρώτοι αντιβαλλιστικούς πυραύλους, δεν κατάφεραν να καταρρίψουν τους πυραύλους ATACMS.

Και αυτό λόγω του μοτίβου κινήσεων που ακολουθούν οι συγκεκριμένοι πύραυλοι με συνεχείς και απρόβλεπτες αλλαγές κατεύθυνσης και υψομέτρου.

Συγκεκριμένα:

Καταστράφηκαν 2 τετραπλοί εκτοξευτές πυραύλων αεράμυνας S-300/400

Ένας εκτοξευτής πυραύλων αεράμυνας S-300/400 υπέστη ζημιά

Το ραντάρ 96L6E καταστράφηκε

Το σημείο ελέγχου του συστήματος αεράμυνας S-300/400 καταστράφηκε.

To πλήγμα έγινε χθες το απόγευμα και η συστοιχία βρίσκονταν σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την πρώτη γραμμή του μετώπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.