Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: 145 κλήσεις δέχθηκε συνολικά η πυροσβεστική

Οι κλήσεις αφορούσαν κυρίως απομακρύνσεις ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα προς ασφαλή σημεία

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: 145 κλήσεις δέχθηκε συνολικά η πυροσβεστική

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής από χθες Κυριακή 5 Φεβρουαρίου έως και σήμερα στις 19:30 το απόγευμα έλαβε συνολικά 145 κλήσεις λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει την χώρα.

Οι κλήσεις αφορούσαν κυρίως απομακρύνσεις ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα προς ασφαλή σημεία, ρυμούλκηση οχημάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές νεφροπαθών σε νοσοκομεία.

Στην Περιφέρεια Αττικής, συνολικά το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 78 κλήσεις εκ των οποίων, οι 18 ήταν για απομακρύνσεις ατόμων από οχήματα που ακινητοποιήθηκαν επειδή δεν διέθεταν αντιολισθητικά μέσα. Συνολικά απομακρύνθηκαν 26 άτομα προς ασφαλή σημεία. Επιπλέον οι 26 κλήσεις ήταν για κοπές δέντρων, 4 για αφαιρέσεις αντικειμένων και 30 κλήσεις για μεταφορές νεφροπαθών σε νοσοκομεία.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) έλαβε 33 κλήσεις, εκ των οποίων 28 για κοπές δέντρων και 4 για αφαιρέσεις αντικειμένων και μια για μεταφορά νεφροπαθή σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Στερεά Ελλάδα (Εύβοια, Βοιωτία) το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 34 κλήσεις, εκ των οποίων 30 για κοπές δέντρων και 4 μεταφορές ασθενών σε νοσοκομεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.