Καλαμάτα: Υπό κράτηση Αλβανός ύποπτος για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού»

Το θύμα ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε διαφύγει στις ΗΠΑ

Καλαμάτα: Υπό κράτηση Αλβανός ύποπτος για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού»

Ένας Αλβανός άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση και εξετάζεται από τις αρχές, για την δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού», το πρωί της Παρασκευής στη Καλαμάτα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως πρόκειται για έναν από τους δύο δράστες, που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον άνδρα στο κέντρο της πόλης.

H ΕΛ.ΑΣ. είχε εντοπίσει στην περιοχη Κιτριές της Δυτικής Μάνης, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν τα δύο άτομα και κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του ενός υπόπτου.

Με αυτό το όχημα είχαν κλείσει το δρόμο του 47χρονου που οδηγούσε μοτοσυκλέτα και αφού άρχισαν να τον χτυπούν με μανία των πυροβόλησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, ο άνδρας κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Το θύμα ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε διαφύγει στις Η.Π.Α., πριν επιστρέψει στη Μεσσηνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία, εκτιμά ότι πίσω από τα κίνητρα της δολοφονίας, κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.