ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιθέα: Πέφτει σε αντιφάσεις η 52χρονη σύντροφος του 60χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Ο 60χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση του είναι σταθερή

Καλλιθέα: Πέφτει σε αντιφάσεις η 52χρονη σύντροφος του 60χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Σε αντιφάσεις φαίνεται πως πέφτει η 52χρονη σύντροφος του 60χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Ο 60χρονος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος το πρωί του Σαββάτου μέσα σε διαμέρισμά μετά από κλήση στο ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο ενώ λίγο αργότερα, η 52χρονη σύντροφός του συνελήφθη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής, η 52χρονη ανασκεύασε την αρχική της κατάθεση: Όταν συνελήφθη, είχε πει ότι ο σύντροφός της μπήκε τραυματισμένος στο σπίτι, ενώ πριν λίγες ώρες ανέφερε ότι αυτοτραυματίσθηκε ο ίδιος με το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο 60χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση του είναι σταθερή, αλλά δεν δύναται να καταθέσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.