ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καστοριά: Έδειρε τον αλλοδαπό που τον έκλεψε και συνελήφθη και ο ίδιος

Βρήκε και τον μπελά του από την αστυνομία

Καστοριά: Έδειρε τον αλλοδαπό που τον έκλεψε και συνελήφθη και ο ίδιος

Bρήκε και το μπελά του ένας 47χρονος Έλληνας, ο οποίος ξυλοφόρτωσε έναν «μακρυχέρη» αλλοδαπό, όταν τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης!

Ο 46χρονος δράστης είχε εκμεταλλευτεί το κέφι που επικρατούσε και την πολυκοσμία για να ανοίξει το πορτοφόλι του και να «βουτήξει» από μέσα το ποσό των 510 ευρώ. Όμως, την τελευταία στιγμή τον πήρε είδηση ο 47χρονος, που έγινε πυρ και μανία και άρχισε να τον γρονθοκοπεί ώσπου κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο κέντρο διασκέδασης, διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός που κατηγορείται για κλοπή βρισκόταν παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου και του πέρασαν χειροπέδες. Όμως, συνέλαβαν και τον αγανακτισμένο 47χρονο στον οποίο η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

 Άρπαξε την τσάντα ηλικιωμένης

Ως πελάτισσα μπήκε σε ένα κατάστημα στην πόλη της Φλώρινας μια 48χρονη αλλοδαπή και, χωρίς να γίνει αντιληπτή, έκλεψε την τσάντα μιας 72χρονης που είχε μέσα 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Η δράστιδα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και στο σπίτι της βρέθηκαν 40 ευρώ που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ κατασχέθηκαν και 45 ναρκωτικά χάπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.