ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καστοριά: Συνελήφθη νεαρός άνδρας για revenge porn

Η εισαγγελία του άσκησε δίωξη για εκδικητική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Καστοριά: Συνελήφθη νεαρός άνδρας για revenge porn

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας νεαρός άνδρας από την Καστοριά ο οποίος αποφάσισε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του, αναρτώντας στο διαδίκτυο οπτικό υλικό από τις προσωπικές στιγμές τους, το οποίο έφτασε στα μάτια κοινών γνωστών τους.

Μόλις η κοπέλα πληροφορήθηκε ότι είχε πέσει θύμα revenge porn, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια σε βάρος του πρώην συντρόφου της.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι έχει δημοσιεύσει σε δημόσια ιστοσελίδα φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, η οποία του άσκησε δίωξη για εκδικητική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.