ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατέρρευσε ξαφνικά η κόρη του «playboy» βασιλιά της Ταϊλάνδης – Υπέστη καρδιακή ανακοπή (βίντεο)

Οι γιατροί την κρατούν στη ζωή με μηχάνημα υποστήριξης

Κατέρρευσε ξαφνικά η κόρη του «playboy» βασιλιά της Ταϊλάνδης – Υπέστη καρδιακή ανακοπή (βίντεο)

Η 44χρονη πριγκίπισσα Bajrakitiyabha, την ώρα που έτρεχε με τα σκυλιά της κατέρρευσε στο εθνικό πάρκο Khao Yai στην επαρχία Nakhon Ratchasima, στην κεντρική Ταϊλάνδη, χθες το βράδυ.

Η πριγκίπισσα, η οποία ήταν υποψήφια διάδοχος του πατέρα της βασιλιά Maha Vajiralongkorn, λέγεται ότι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το νοσοκομείο Pack Chong Nana στο νοσοκομείο King Chulalongkorn Memorial Hospital στην Μπανγκόκ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί την κρατούν στη ζωή με μηχάνημα υποστήριξης και ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha επέστρεψε εσπευσμένα από ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο Ταϊλανδός βασιλικός εμπειρογνώμονας Andrew MacGregor Marshall, συγγραφέας και λέκτορας, δήλωσε ότι η πρόγνωση είναι «πολύ ζοφερή» και πως η μοναρχία θα μπορούσε να περιέλθει σε χάος.

Ο MacGregor υποστήριξε επίσης πως το περιστατικό αυτό έχει «τεράστιες επιπτώσεις» στη μοναρχία της Ταϊλάνδης, δεδομένου ότι η Bajrakitiyabha ήταν υποψήφια ως διάδοχος του αμφιλεγόμενου βασιλιά Vajiralongkorn.

Υπενθυμίζεται πως ο βασιλιάς είχε προκαλέσει διαμάχη όταν έγινε γνωστό πως πέρασε μεγάλο μέρος της πανδημίας του κορoναϊού στη Γερμανία με μια φημολογούμενη συνοδεία 20 γυναικών.

Ο 70χρονος έχει επτά παιδιά από τρεις προηγούμενους γάμους, οι οποίοι έληξαν όλοι με διαζύγιο. Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha είναι το μοναδικό παιδί του βασιλιά Vajiralongkorn που γεννήθηκε από την πρώτη σύζυγό του πριγκίπισσα Soamsawali.

Ο βασιλιάς εξόρισε τους τέσσερις πρώτους αρσενικούς κληρονόμους του από την Ταϊλάνδη, αφότου κατηγόρησε την μητέρα τους Sujarinee Vivacharawongse για μοιχεία το 1996.

Ζοφερή η πρόβλεψη για την υγεία της – Γιατί μπορεί να την κρατήσουν στη ζωή για μήνες

Όπως δήλωσε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας στην Daily Mail: «Η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Pak Chong Nana όπου επιχειρήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για ώρες χωρίς επιτυχία. Ο βασιλιάς Vajiralongkorn έσπευσε στο νοσοκομείο με στρατιωτικό ελικόπτερο. Βασιλικές πηγές λένε ότι η πρόγνωση για την πριγκίπισσα είναι πολύ ζοφερή.

Αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να διατηρηθεί τεχνητά στη ζωή μέσω ECMO για εβδομάδες ή ακόμη και μήνες, μέχρι το καθεστώς θα βρει τι πρέπει να κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γεγονότα αυτά έχουν τεράστιες επιπτώσεις για τη μοναρχία της Ταϊλάνδης, διότι υποτίθεται ότι η Bajrakitiyabha θα ήταν η επόμενη μονάρχης ή θα ήταν αντιβασιλέας για τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της Dipangkorn, ο οποίος πάσχει από αυτισμό και δεν θα είναι σε θέση να βασιλεύσει μόνος του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.