Κάτω Πατήσια: Χειροπέδες σε 32χρονο Νιγηριανό που αποπειράθηκε να βιάσει 39χρονη ομοεθνή του

Ο 32χρονος βρέθηκε γυμνός πάνω στο κρεβάτι

Κάτω Πατήσια: Χειροπέδες σε 32χρονο Νιγηριανό που αποπειράθηκε να βιάσει 39χρονη ομοεθνή του

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, το βράδυ της Κυριακής προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου Νιγηριανού, μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού, 39χρονης Νιγηριανής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, οι Αστυνομικοί, έλαβαν κλήση για να πάνε στην οδό Πίνδου, στα Κάτω Πατήσια.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο, εντόπισαν την 39χρονη, έξω από το χώρο δομής φιλοξενίας, που τους ανέφερε πως ο 32χρονος είχε αποπειραθεί να την βιάσει λίγη ώρα πριν, πιάνοντας την από τον λαιμό.

Μπαίνοντας μέσα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., τον βρήκαν γυμνό σε ένα κρεβάτι.

Ο άνδρας όταν είδες τους αστυνομικούς έκανε πως κοιμόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Πατησίων όπου και συνελήφθη, ενώ η 39χρονη εξετάστηκε ενόρκως παρουσία ψυχολόγου για τα όσα φέρεται να έζησε στα χέρια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.