Κέα: Επιβάτες του πλοίου Blue Star εντόπισαν πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα (βίντεο)

Ο άνδρας ήταν λευκού χρώματος με γένια, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και κανονικής σωματικής διάπλασης

Κέα: Επιβάτες του πλοίου Blue Star εντόπισαν πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα (βίντεο)

Οι επιβάτες του πλοίου Blue Star που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς αντίκρισαν τη σορό ενός άνδρα μέσα στη θάλασσα.

Ειδικότερα, η σορός του άντρα βρέθηκε περίπου επτά ναυτικά μίλια από την Κέα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το υπουργείο Ναυτιλίας και το λιμενικό, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία περισυλλογής του πτώματος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν λευκού χρώματος με γένια, ύψους περίπου 1,73μ, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και κανονικής σωματικής διάπλασης,

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ η σορός πρόκειται να διακομισθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Ανήκει σε παράνομο μετανάστη;

Μέχρι να γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος και η νεκροψία-νεκροτομή, παραμένει άγνωστο σε ποιον ανήκει το πτώμα και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του Λιμενικού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, το πτώμα να ανήκει σε παράνομο μετανάστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.