ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κεφαλονιά: Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη για τον θάνατο του 54χρονου Γιάννη Βεζυρόπουλου

Γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων

Κεφαλονιά: Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη για τον θάνατο του 54χρονου Γιάννη Βεζυρόπουλου

Οι λιμενικές αρχές, περιμένουν τη νεκροψία προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου του 54χρονου πολύπειρου Καλύμνιου δύτη, Γιάννη Βεζυρόπουλου, χθες στην Κεφαλονιά.

Υπενθυμίζεται πως o 54χρονος Γιάννης Βεζυρόπουλος, επαγγελματίας δύτης και αλιέας, βρισκόταν με το αλιευτικό του σκάφος στην περιοχή του Γερογόμπου, στο Ληξούρι. Πλήρωμα του σκάφους ήταν 22χρονος Καλύμνιος.

Ο 54χρονος έκανε κατάδυση με τη βοήθεια κομπρεσέρ. Κάποια στιγμή ο 22χρονος είδε το σώμα του Γιάννη να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα ενημέρωσε τις λιμενικές Αρχές.

Μεταφέρθηκε στη στεριά και στη συνέχεια με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σώμα του δεν φέρει τραύματα.

Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη

Στην πραγματογνωμοσύνη από το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο μηχανισμός, δηλαδή κομπρεσέρ και σωλήνας, λειτουργούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο δύτης του λιμενικού που καταδύθηκε στο σημείο που αλίευε ο πολύπειρος 54χρονος, που ήταν σε βάθος 35 μέτρων, δεν βρήκε κάτι αξιοσημείωτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωλήνας ήταν άθικτος. Καταρρίπτεται έτσι η θεωρία του σκάφους που πέρασε και τον έκοψε.

Γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Βεζυρόπουλος ήταν γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων, Αντώνη, που για περισσότερα από 20 χρόνια διατηρούσε 40 κατσίκια πάνω στις δύο νησίδες, τις οποίες επισκεπτόταν ανελλιπώς όσο καιρό του επέτρεπε η ηλικία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.