Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προς Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να εισβάλεις στα ελληνικά νησιά όπως ο Ετσεβίτ στην Κύπρο»

Συναγωνίζεται με τον Τούρκο πρόεδρο ποιος θα κάνει περισσότερες πολεμικές δηλώσεις

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προς Ρ.Τ.Ερντογάν: «Να εισβάλεις στα ελληνικά νησιά όπως ο Ετσεβίτ στην Κύπρο»

Ο κεμαλικός Κ.Κιλιτσντάρογλου εγκαλεί τον Τούρκο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζητώντας του να εισβάλει στα ελληνικά νησιά ακριβώς όπως το είχε κάνει το 1974 ο Μπουλέντ Ετσεβίτ στην Κύπρο.

Του λέει μάλιστα πως οι Ετσεβίτ και Ερμπακάν δεν φώναζαν ούτε έκαναν εκκλήσεις αλλά μπήκαν στην Κύπρο.

Αυτά για όσους πιστεύουν πως αν ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναταραπεί ή χάσει την εξουσία θα έχουμε απέναντί μας μία άλλη Τουρκία.

Δεν θα αλλάξει τίποτε, πιθανό είναι μάλιστα να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατί οι Δυτικοί τους Κεμαλικούς τους θεωρούν πιο «συμβατούς» μαζί τους.

Σημειώνεται ότι προ τριών ημερών ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απείλησε ευθέως με βομβαρδισμό ελληνικών στρατιωτικών μονάδων.

Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφους αναφορικά με το θέμα των στρατιωτικοποιημένων νήσων που ανακινεί συνεχώς η Άγκυρα ο Κιλιτσντάρογλου απήντησε:

«Θα γίνουμε κυβέρνηση. Αυτό είναι δεδομένο. Ο ελληνικός λαός, οι Έλληνες διοικούντες του και οι κυβερνήσεις τους ξέρουν ότι εμείς είμαστε οι εθνικοαπελευθερωτικές δυνάμεις της Τουρκίας,

Oι διοικούντες τους γνωρίζουν επίσης πολύ καλά τόσο τον αείμνηστο Ετζεβίτ όσο και τον αείμνηστο Ερμπακάν. Ας μιλάνε τώρα όσο θέλουν. Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα τους δείξουμε τι θα συμβεί στα όπλα τους που έχουν στα νησιά»

Σημειώνεται πως οι αριστεροί  Ετσεβίτ και Ερμπακάν ήταν οι πρωτεργάτες της εισβολής στην Κύπρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.