ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κολομβία» η χώρα: Πυροβολισμοί, ένοπλες ληστείες και οι δράστες… άφαντοι

Συνεχή τα περιστατικά ένοπλης βίας στην χώρα

«Κολομβία» η χώρα: Πυροβολισμοί, ένοπλες ληστείες και οι δράστες… άφαντοι

Μπορεί στην κυβέρνηση να μιλούν για αστυνομικές επιχειρήσεις και για συλλήψεις αλλά ο κόσμος νιώθει ότι ζει σε μια “Κολομβία” όπου κανείς δεν γνωρίζει πότε μια αδέσποτη σφαίρα θα φτάσει προς το μέρος του.

Τα περιστατικά συνεχή και καθημερινά και τα άβατα δεν “σπάνε” αλλά για την ηγεσία η εγκληματικότητα έχει μειωθεί!

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα, στο Ζεφύρι, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2), από το οποίο τραυματίστηκε μια 5χρονη.

Ένας 28χρονος, και όχι ανήλικος όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από «αδέσποτη» σφαίρα στον μηρό ένα 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.

Μέχρι στιγμής, έχει συλληφθεί ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε με το όπλο τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη και οι αστυνομικοί αναζητούν τον γιο του.

Το βράδυ ήταν ακόμα πιο… παραγωγικό για την εγκληματικότητα με ένοπλη ληστεία στην Νέα Αρτάκη και πυροβολισμούς σε κατάστημα στην Πετρούπολη.

Αγνωστοι δράστες πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα κατά νυχτερινού καταστήματος στην Πετρούπολη.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 7 το πρωί του Σαββάτου (25/2).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στην βιτρίνα και στους τοίχους του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τέσσερις κάλυκες από κυνηγετική καραμπίνα.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Όπως γράφουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάλληλος του βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή που του «κόλλησε» μια καραμπίνα στο κεφάλι ζητώντας του τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου, εκείνος όμως φέρεται να αρνήθηκε να τους αποκαλύψει.

Ο δράστης φορούσε κουκούλα -έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του- και εισέβαλε στο μαγαζί από τα χωράφια, απείλησε τον έναν υπάλληλο με την καραμπίνα να του δώσει τα χρήματα, στην προσπαθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να τον αποτρέψει και να το διώξει από το κατάστημα, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον ληστή.

Στην συνέχεια άνοιξε το ταμείο, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν και τράπηκε σε φυγή από τα χωράφια.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.30 το βραδύ, ενώ όταν εισέλαβε ο ένοπλος κακοποιός στο βενζινάδικο υπήρχαν δύο υπάλληλοι μέσα.

Ο τραυματισμένος υπάλληλος παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Την περιοχή «χτενίζει» μέχρι αυτή την ώρα η Αστυνομία για την συλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.