ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζεφύρι: 28χρονος Ρομά πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη – «Έριχνε στο ψαχνό» (upd)

Όπως λέει ο θείος της μικρής, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε

Ζεφύρι: 28χρονος Ρομά πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη – «Έριχνε στο ψαχνό» (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 16:27) Ένας 28χρονος Ρομά φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ νωρίτερα στην περιοχή του Ζεφυρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στο μηρό ένα 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.

Οι νεότερες πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.

Όπως λέει ο θείος της μικρής, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε.

Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε σε μια αλάνα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και μια απο τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.

Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του ανήλικου και στον ανήλικο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.

Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Την ίδια στιγμή, έχουν συλληφθεί από δυνάμεις της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο ο πατέρας και ο 26χρονος γιος που ευθύνονται για τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το κοριτσάκι.


(Αρχικό κείμενο) Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε από πυροβολισμό ενώ έπαιζε σε αλάνα στο Ζεφύρι, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά διπλανής οικίας.

Το κοριτσάκι έχει τραύμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το σοβαρότατο, νέο περιστατικό πυροβολισμών στην Δυτική Αττική, σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57, όπου βρίσκονται δύο σπίτια και ανάμεσα τους η αλάνα όπου κατά κανόνα παίζουν παιδιά.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, στάθμευσε στον αριθμό 51 της ίδιας οδού και πυροβόλησε τέσσερεις φορές με πιστόλι προς ένας από τα δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ένα από τα βλήματα να εξοστρακιστεί και να τραυματίσει το κοριτσάκι.

Κατά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε προσήχθησαν δύο ύποπτοι οι οποίοι εξετάζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.