ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα μετά την κατάθεση της 12χρονης – Αναγνώρισε τρεις βιαστές της

Για τέσσερις ώρες κατέθετε χθες η ανήλικη που βιάζονταν & εκδίδονταν από τον κομματάρχη της ΝΔ Η.Μίχο

Κολωνός: Έρχονται νέα εντάλματα μετά την κατάθεση της 12χρονης – Αναγνώρισε τρεις βιαστές της

Η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς – ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία βιάζονταν και εκδίδονταν από τον κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχο, άνοιξε νέους δρόμους στις έρευνες.

Από τη μία, η δεδομένη πλέον έκδοση τουλάχιστον τριών, σε πρώτη φάση ενταλμάτων σύλληψης και από την άλλη η ταυτοποίηση του οίκου ανοχής που οδήγησε το παιδί πέντε φορές ο Ηλίας Μίχος θα επεκτείνει τις έρευνες στο κομμάτι που αφορά στο συγκεκριμένο πελατολόγιο και το προφίλ των 25 ανδρών που φέρεται να βίασαν τη 12χρονη μαθήτρια.

Η μαθήτρια, θα έδινε κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα, όμως το γεγονός ότι είναι μικρό παιδί, επέβαλε η νέα κατάθεση να δοθεί και πάλι στους ειδικούς ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, αν χρειαστεί και σήμερα θα επισκεφθεί και πάλι, το δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου του “Ανηλίκων” της ΓΑΔΑ για να απαντήσει και σε άλλες ερωτήσεις.

Στη χθεσινή της κατάθεση που διήρκησε περίπου 4 ώρες, το κοριτσάκι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έβαλε τα κλάματα ενώ έδειχνε πολύ επηρεασμένο από τα όλα όσα έχει βιώσει και εξακολουθεί να βιώνει μετά και την προφυλάκιση της μητέρας της στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε ακόμα τρία άτομα, με τα οποία συναντήθηκε, έπειτα από διαδικτυακή επαφή και ραντεβού που έκλεισαν μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό φυσικά, οδηγεί και στην επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, τα οποία φέρεται να έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.