Κολωνός: Μητέρα κατήγγειλε πως η 12χρονη κόρη της έπεσε θύμα βιασμού – Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Η μητέρα συνελήφθη για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο και αφέθηκε ελεύθερη μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα

Κολωνός: Μητέρα κατήγγειλε πως η 12χρονη κόρη της έπεσε θύμα βιασμού – Χειροπέδες σε δύο άνδρες

Μια μητέρα κατήγγειλε πως η 12χρονη κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην περιοχή του Κολωνού.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, την 12χρονη που είχε φύγει μόνη της από το σπίτι συγγενικού της προσώπου όπου φιλοξενούνταν με την άδεια της μητέρας της.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η ανήλικη βρισκόταν στην περιοχή του Κολωνού μαζί με δύο αγνώστους, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της.

Το περιστατικό διαπιστώθηκε από τη μητέρα του παιδιού, η οποία δήλωσε πεπεισμένη στους αστυνομικούς ότι οι δράστες έχουν προβεί και στον βιασμό της ανήλικης κόρης της.

Οι δυο άντρες συνελήφθησαν όπως και η μητέρα για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο και αφέθηκε ελεύθερη, μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη δικογραφία σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου όπου έγινε η καταγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.