ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωπί: «Αδέσποτη» σφαίρα «καρφώθηκε» σε παιδικό δωμάτιο – «Είδαμε στο διπλό τζάμι μία τρύπα 5 εκατοστών»

«Ήταν περίπου 12.15 όταν ακούσαμε ένα θόρυβο που έμοιαζε με όπλο»

Κορωπί: «Αδέσποτη» σφαίρα «καρφώθηκε» σε παιδικό δωμάτιο – «Είδαμε στο διπλό τζάμι μία τρύπα 5 εκατοστών»

Τρομακτικές στιγμές βίωσε μια οικογένεια στο Κορωπί λίγα λεπτά μετά μετά την έλευση του 2023, καθώς «καρφώθηκε» στο παιδικό δωμάτιο της οικίας τους «αδέσποτη» σφαίρα από το διπλανό σπίτι.

Ειδικότερα, η σφαίρα τρύπησε το τζάμι και καρφώθηκε στο ταβάνι του παιδικού δωματίου, όπου ευτυχώς το παιδί της οικογένειας δεν βρισκόταν μέσα.

Το περιστατικό περιέγραψε η μητέρα του παιδιού που μένουν στο διπλανό σπίτι.

«Ήταν περίπου 12.15 όταν ακούσαμε ένα θόρυβο που έμοιαζε με όπλο. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και απλά θεωρήσαμε ότι θα έσκασε στη ταράτσα. Το πρωί με το φως της ημέρας, βρήκαμε τη σφαίρα στο δωμάτιο του παιδιού, με σοφάδες και γυαλιά.

Είδαμε τις τρύπες στον τοίχο και αφού ανοίξαμε τις κουρτίνες, είδαμε στο διπλό τζάμι μία τρύπα 5 εκατοστών.

Καταλάβαμε αμέσως ότι η τρύπα ήταν από όπλο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα τα παιδιά ήταν έξω με τον πατέρα τους και όχι στο δωμάτιο» είπε η ένοικος του σπιτιού.

Ο 29χρονος που πυροβολούσε άσκοπα, είχε άδεια κυκλοφορίας του όπλου, το οποίο ωστόσο κατασχέθηκε κι αυτός συνελήφθη.

Κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας και αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.