ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρεμλίνο: «ΗΠΑ και Βρετανία βρίσκονται πίσω από τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream»

Δηλώσεις του ίδιου του εκπροσώπου του Κρεμλίνου

Κρεμλίνο: «ΗΠΑ και Βρετανία βρίσκονται πίσω από τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream»

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι οι υποθαλάσσιες εκρήξεις που διέρρηξαν τους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream στην Βαλτική Θάλασσα οργανώθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Βρετανία.

«Εμπλέκονται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε αυτή την τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ , απαντώντας σε ερώτηση για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022 στους αγωγούς, χωρίς να παρουσιάσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατηγόρησε τις δύο αυτές χώρες ότι διέταξαν το ουκρανικό πλήγμα εναντίον του αρχηγείου του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Κριμαία την περασμένη Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.