Κρήτη: 17χρονος αποπειράθηκε να στραγγαλίσει την 18χρονη αδερφή του – Τη χτύπησε με μπουνιές & κλωτσιές

Ο ανήλικος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κρήτη: 17χρονος αποπειράθηκε να στραγγαλίσει την 18χρονη αδερφή του – Τη χτύπησε με μπουνιές & κλωτσιές

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, οδηγήθηκε ένας 17χρονος ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδερφής του μετά από έναν διαπληκτισμό που είχαν.

Ο ανήλικος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παραπέμπεται τώρα στον ανακριτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χέρια της Εισαγγελίας Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση έφτασε όλο το ιστορικό αυτής της πραγματικά τραγικής ιστορίας.

Πρόκειται για μία βεβαρημένη κατάσταση ενός ανήλικου ατόμου που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, για επίθεση σε βάρος της ίδιας του της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για περιστατικά ξυλοδαρμού, ακόμη και συμβάν με σπασμένα χέρια υπήρξε.

Δεν ήταν δηλαδή το περιστατικό με την 18χρονη αδελφή του το μόνο που έχει απασχολήσει τις αρχές.

Μάλιστα, κρίθηκε ότι με βάση τα στοιχεία, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την οικογένεια.

Κατά την επίθεση σε βάρος της 18χρονης αδελφής του, ο 17χρονος ρωτήθηκε που βρισκόταν – καθώς οι γονείς είχαν φύγει από το σπίτι για την εργασία τους – και τότε ο ανήλικος άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη αδερφή του και λίγο έλειψε να τη στραγγαλίσει.

Την χτύπησε άσχημα με μπουνιές και κλωτσιές ενώ στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν και το 10χρονο αδερφάκι τους.

Μετά από αυτό, η κοπέλα τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την περίπτωση του ανήλικου, έχει μεριμνήσει κατά το παρελθόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και η Κοινωνική Υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.