ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 19χρονος μεθυσμένος τουρίστας βρέθηκε μέσα στα αίματα

Ζητούσε βοήθεια

Κρήτη: 19χρονος μεθυσμένος τουρίστας βρέθηκε μέσα στα αίματα

Σήμερα τα ξημερώματα, σημειώθηκε ένα περίεργο περιστατικό στη Χερσόνησο, με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο 19χρονο τουρίστα.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κατάσταση οξείας μέθης και με τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή κάλεσαν το ΕΚΑΒ για πιθανό ξυλοδαρμό ωστόσο οι διασώστες όταν έφτασαν στο σημείο ο 19χρονος τους είπε ότι πρόκειται για τροχαίο ατύχημα, κάτι που δεν έχει ακόμα επαληθευτεί καθώς δεν βρέθηκε κάποιο όχημα που να αποδεικνύει τα λεγόμενά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περίεργο περιστατικό και διενεργείται προανάκριση ώστε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια που ο νεαρός τουρίστας βρέθηκε μέσα στα αίματα και να ζητάει βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.