Κρήτη: Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε δύο αδέλφια – Συνελήφθη ένας 25χρονος

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια του γλεντιού, με αποτέλεσμα να βγάλει το μαχαίρι

Κρήτη: Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε δύο αδέλφια – Συνελήφθη ένας 25χρονος

Άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν δύο αδέρφια στην Κρήτη κατά τη διάρκεια γλεντιού στο Καστέλι Κρήτης.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ενώ αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τα δύο αδέρφια ηλικίας 24 και 20 ετών δέχθηκαν την επίθεση από έναν 25χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει καταγωγή από το χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ο 24χρονος έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στον πνεύμονα και μεταφέρθηκε από το Βενιζέλειο νοσοκομείο στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. για να χειρουργηθεί ενώ ο 20χρονος φέρει τραύματα στο σώμα του ωστόσο είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ο αδελφός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν προκλητικός κατά τη διάρκεια του γλεντιού, με αποτέλεσμα να βγάλει το μαχαίρι.

Ο 25χρονος έχει συλληφθεί και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.