ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος

Κρήτη: Δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Δύο είναι τα περιστατικά μεθυσμένων εφήβων που οδηγήθηκαν χθες στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη μαθήτρια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από κατανάλωση αλκοόλ ένας ακόμα νέος μέθυσε στην Κρήτη.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, όταν ένας 16χρονος βρισκόταν με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί όπου και κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ.

Όταν βγήκε έξω ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Η μαθήτρια κατανάλωσε αλκοόλ στο Ηράκλειο

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost μία 16χρονη μαθήτρια οδηγήθηκε χθες στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν η 16χρονη βρισκόταν μαζί με την παρέα της σε πάρκο του Ηρακλείου έχοντας προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά.

Ο οργανισμός της δεν άντεξε την ποσότητα του αλκοόλ με τους φίλους της να ειδοποιούν τον πατέρα της. Εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο όπου και έλαβε την κατάλληλη φροντίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.