ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Πατέρας και γιος από την Αλβανία έστησαν ενέδρα σε άνδρα και τον ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου

Τον χτυπούσαν για περίπου 4' λεπτά με ένα μπαστούνι-κατσούνα

Κρήτη: Πατέρας και γιος από την Αλβανία έστησαν ενέδρα σε άνδρα και τον ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου

Δύο άνδρες από την Αλβανία, έστησαν καρτέρι σε έναν άνδρα, ο οποίος, την ώρα της επίθεσης, κινούνταν με το δίκυκλο της εργασίας του στον δρόμο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Αφού πρώτα τον έριξαν κάτω, αμέσως μετά άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με ένα μπαστούνι-κατσούνα, κυρίως στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του με συνεχόμενες μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, άκρως επικίνδυνους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

Περαστικοί και γείτονες βγήκαν στον δρόμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο αυτό από τα βίαια και άγρια χτυπήματα που δεχόταν για περίπου 4 λεπτά. zervakis2

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, που διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης του θύματος.

Οι δύο αλλοδαποί, πατέρας και γιος Αλβανικής καταγωγής, μένουν τον τελευταίο καιρό μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εναντίον τους κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου και οδηγήθηκαν χθες Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου και σήμερα Τετάρτη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί μηνύσεις εκατέρωθεν και από δω και πέρα θα έχει λόγο η δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.