Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί (upd)

Το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε με σκοπό τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί (upd)

Με τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου Γάλλου τουρίστα καθώς βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Σταυράκια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του.

Με τη συνδρομή των ανδρών της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και εθελοντών το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε με σκοπό τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής όταν η 62χρονη Γαλλίδα εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο Γάλλο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια, για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και άκρως ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πηγές, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

Δίχως να χάσουν χρόνο από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η γυναίκα αρχικά είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν τραυματισμένος και δεν κινδύνευε η ζωή του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πηγές, η 62χρονη αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις και τα δεδομένα με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελίσσεται σε αγωνιώδες θρίλερ εντοπισμού του άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.