ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Νεαρός σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πετάει καρέκλες και γλάστρες στο δρόμο (φώτο)

Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας και τελικά έγινε προσαγωγή του νεαρού

Λάρισα: Νεαρός σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πετάει καρέκλες και γλάστρες στο δρόμο (φώτο)

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Λάρισας, όταν λίγο μετά τις 21.00, νεαρός που κινούταν πεζός επί της οδού 28ης Οκτωβρίου λίγο πριν την συμβολή με την οδό Μανδηλαρά, άρχισε να πετάει ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός για άγνωστο λόγο βρισκόμενος σε αμόκ, άρχισε ξαφνικά να πετάει κάποιες καρέκλες που βρέθηκαν στο διάβα του, καθώς και γλάστρες που βρισκόταν στο σημείο, χωρίς να υπολογίζει τους περαστικούς.

larisa1 larisa2

Ανάστατοι οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί τον παρακολουθούσαν αδυνατώντας να κάνουν κάτι για να τον σταματήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας και τελικά έγινε προσαγωγή του νεαρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.