ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον 40χρονο που μαχαίρωσε τον θείο της γυναίκας του για μία παρατήρηση

Το περιστατικό έγινε το πρωί της 5nς Απριλίου 2019

Λάρισα: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον 40χρονο που μαχαίρωσε τον θείο της γυναίκας του για μία παρατήρηση

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Λάρισα, επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και φυλάκιση 6 μηνών σε έναν 40χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βαριά σκοπούμενη βλάβη και οπλοχρησία καθώς μαχαίρωσε τον 62χρονο θείο της γυναίκας του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «τόσο η ανιψιά όσο και ο κατηγορούμενος συνήθιζαν να περνάνε μέσα από την αυλή της οικίας» του 62χρονου «αν και πολλές φορές το είχε επισημάνει πολλές φορές και δεν τους το επέτρεπε, διότι οι ίδιοι είχαν άστατη προσωπική ζωή», με τη διαρκώς τεταμένη γειτονία να εξελίσσεται σε αιματηρό καβγά.

Αναλυτικότερα στις 10 το πρωί της 5nς Απριλίου 2019, στον οικισμό Βροχιάς, Αγίου Λαυρέντιου στο Πήλιο τη λεκτική αντιπαράθεση του 62χρονου με την ανιψιό του, διαδέχθηκαν οι ύβρεις με τον 40χρονο να παρεμβαίνει και με ένα σουγιά (σ.σ.. «έναν αναδιπλούμενο σουγιά με μήκος λάμας 6 εκατοστών και συνολικού μήκους 13 εκ.») να μαχαιρώνει τον 62χρονο, προκαλώντας του ρήξη σπληνός.

«Οριακά εσώθη ο παθών» όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας, περιγράφοντας τη σοβαρότητα των τραυμάτων, με οικείους του 62χρονου να σημειώνουν πως μερικούς μήνες μετά τον τραυματισμό και τις διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις ο άνθρωπός τους απεβίωσε τελικά αλλά από άλλη αιτία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παραδέχθηκα από την αρχή ότι το έκανα, ανέλαβα την ευθύνη και ζήτησα και συγγνώμη» τόνισε στην απολογία του ο 40χρονος, με την πρόεδρο του ΜΟΕ να παρατηρεί ωστόσο τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του, προανακριτικά και στη χθεσινή του απολογία για το πως συνέβησαν τα γεγονότα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.