ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πέντε οι νεκροί Έλληνες στη Λιβύη! – Προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 με τους 13 τραυματίες

Σε λίγη ώρα απογειώνεται από Βεγγάζη το ελληνικό C-27 με τις 5 σορούς

Πέντε οι νεκροί Έλληνες στη Λιβύη! – Προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 με τους 13 τραυματίες

Πέντε είναι τελικά οι Έλληνες (τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς) που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα της ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη και η τραγωδία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όπως και οι ευθύνες της κυβέρνησης και του ΓΕΕΘΑ που διοργάνωσαν την επιχείρηση σε εχθρικό έδαφος σα να επρόκειτο για… σχολική εκδρομή.

Στις 6:58 το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 που πήγε ξανά στη Λιβύη, προκειμένου να πάρει τους 13 τραυματίες από το δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής με τους πέντε νεκρούς.

Οι 5 είναι σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρονται στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Σε λίγη ώρα απογειώνεται από Βεγγάζη το ελληνικό C-27 με τις 5 σορούς. Στην αποστολή ήταν 19 άτομα και μετέφεραν μαζί τους φάρμακα και τρόφιμα.

Επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ προς το παρόν δεν υπάρχει.

Το χρονικό της τραγωδίας

Νεκρά είναι πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

Όπως έγινε γνωστό, το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής από το αεροδρόμιο της Βεγγάζης στον χώρο όπου συγκεντρώνεται η διεθνής βοήθεια, συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στην αρχή το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε μία ντροπιαστική ανακοίνωση που έκανε λόγο για ελαφρά τραυματίες!

Μετά από αρκετές ώρες βγήκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ ανακοίνωση που έκανε λόγο για 3 νεκρούς και 2 αγνοούμενους.

Τελικά οι νεκροί είναι πέντε!

Η ανακοίνωση, επεσήμανε δε, ότι θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

Επισημαίνεται πως η Λιβύη έχει χτυπηθεί επίσης από την κακοκαιρία Daniel αφήνοντας πίσω της χιλιάδες νεκρούς και ολόκληρες πόλεις κατεστραμμένες.

Η αποστολή πήγαινε ως βοήθεια στους πλημμυροπαθείς και αποτελείτο κυρίως από στρατιωτικούς γιατρούς και μηχανικούς.

Στο C-130 της ελληνικής αποστολής υπήρχαν ακόμη τουλάχιστον 2 τόνοι από τρόφιμα και φάρμακα, ως βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

Η αποστολή μπήκε σε λεωφορείο και βγαίνοντας προς τον αυτοκινητόδρομο για να μεταβούν στους τόπους όπου θα διαμοιράζονταν, έπεσαν πάνω σε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να τυλιχθεί το λεωφορείο στις φλόγες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.