ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα κλαίγεται στη διεθνή κοινότητα λέγοντας πως ”η Τουρκία θα μας επιτεθεί”»

«Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας»

Μ.Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα κλαίγεται στη διεθνή κοινότητα λέγοντας πως ”η Τουρκία θα μας επιτεθεί”»

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην κατεχόμενη Κύπρο δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην Ελλάδα για μία ακόμα φορά συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

Κατηγόρησε την Ελλάδα ότι δημαγωγεί. «Κλαίγεται», είπε «στη διεθνή κοινότητα λέγοντας «Η Τουρκία θα μας επιτεθεί».
«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας. Είμαστε υπέρ της συνεργασίας, όχι της έντασης».

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στα Κατεχόμενα με τουρκικές οργανώσεις, αφήνοντας εκτός του προγράμματός του επαφές με τις οργανώσεις των Τουρκοκύπριων γιατρών, δικηγόρων, δασκάλων και δημοσίων υπαλλήλων.

Μάλιστα έστειλε σαφές μήνυμα προς τις εν λόγω οργανώσεις πως η Τουρκία «δεν θα επιτρέψει σε αυτούς που προσπαθούν να διαταράξουν την ενότητα», να το πετύχουν.

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί στην τουρκοκυπριακή κοινότητα αναβρασμός, ο οποίος μεταφράστηκε σε πορεία διαμαρτυρίας το Σάββατο, για «ανακοπή της πολιτικής παράδοσης της κυβέρνησης των Τουρκοκυπρίων στην Άγκυρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα περί παράδοσης σχετίζονται με τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου οικονομικής συνεργασίας, οι οποίες εν πολλοίς μεταφέρουν τις πρακτικές διακυβέρνησης στην Τουρκία στα κατεχόμενα.

Για την πρόνοια αυτή την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών των συντεχνιών των Τουρκοκύπριων δημοσιογράφων. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα αναχωρήσει απόψε για την Τουρκία μετά τις συναντήσεις που θα έχει με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ και τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.