ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Με το σύστημα S-300V καταρρίπτουν τις ρουκέτες HIMARS οι ρωσικές δυνάμεις

Προσπάθεια των Ουκρανών προς την κατεύθυνση της γέφυρας Antonovsky

Με το σύστημα S-300V καταρρίπτουν τις ρουκέτες HIMARS οι ρωσικές δυνάμεις

Το ρωσικό σύστημα αεράμυνας κατέρριψε S-300V πέντε πυραύλους HIMARS που εκτόξευσαν ουκρανικά στρατεύματα προς την κατεύθυνση της γέφυρας Antonovsky, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της περιοχής Kherson.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χτυπούν τακτικά τη γέφυρα Antonovsky, η οποία συνδέει τις όχθες του ποταμού Δνείπερου.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το Ria Novosti, δολίως ουκρανικά στρατεύματα εκτόξευσαν πυραύλους σε κτίριο κατοικιών στην ρωσική πλέον Kherson, δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της πόλης.

«Επιβεβαιώνουμε τον βομβαρδισμό HIMARS σε κτίριο κατοικιών στο Tekstilshchiki. Επίσημες πληροφορίες για τα θύματα θα δοθούν από το υπουργείο Υγείας της περιοχής», είπε στους δημοσιογράφους.

Πάντως, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής Kherson Kirill Stremousov, η γέφυρα δεν υπέστη ζημιές.

Κατά τη διάρκεια της πολεμικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο του Αζοφικού τμήματος της Περιφέρειας Zaporozhye και ολόκληρης της Περιφέρειας Kherson, καταλαμβάνοντας μεγάλες πόλεις όπως η Kherson, η Melitopol και το Berdyansk και αποκόπτοντας την Ουκρανία από την Αζοφική Θάλασσα.

Ανεπιτυχής επίθεση – Μαίνονται οι μάχες

Ουκρανικά στρατεύματα επετέθησαν και χθες 5/10 με πυραύλους HIMARS MLRS στη γέφυρα Antonovsky στο Δνείπερο στη Kherson.

«Ο εχθρός συνεχίζει να πυροβολεί πολιτικούς στόχους στην πόλη Χερσώνα, έτσι στις 16:40 το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου εκτόξευσε έξι πυραύλους HIMARS στη γέφυρα Antonovsky, τρεις καταρρίφθηκαν και τρεις έπληξαν την περιοχή της γέφυρας, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες. δεν υπήρξαν θύματα», αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο του Αζοφικού τμήματος της Περιφέρειας Zaporozhye και ολόκληρης της Περιφέρειας Kherson, καταλαμβάνοντας μεγάλες πόλεις όπως η Kherson , η Melitopol και το Berdyansk και αποκόπτοντας την Ουκρανία από την Αζοφική Θάλασσα.

Νέες διοικήσεις έχουν σχηματιστεί και στις δύο περιοχές, τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν, οι εμπορικές και συγκοινωνιακές συνδέσεις με την Κριμαία αποκαθίστανται.

Ο πρόεδρος Putin και οι περιφερειακοί ηγέτες υπέγραψαν τις συμφωνίες στις 30 Σεπτεμβρίου στο Κρεμλίνο.

Στις 2 Οκτωβρίου, το Συνταγματικό Δικαστήριο τα έκρινε σύμφωνα με τον Βασικό Νόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κρατική Δούμα και το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας επικύρωσαν τις συνθήκες και υιοθέτησαν συνταγματικούς νόμους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.