ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Με τον Μ.Τσαβούσογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Ν.Δένδιας – Τι συζήτησαν

Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των πρόσφατων επαφών τους

Με τον Μ.Τσαβούσογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Ν.Δένδιας – Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνομιλία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των πρόσφατων επαφών τους και των τελευταίων επισκέψεων του υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Νίκο Δένδια, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε προς τον ομόλογό του τα συλλυπητήριά του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα. Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την αλληλεγγύη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στις 12 Φεβρουαρίου λίγες ημέρες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία, ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε στην πληγείσα περιοχή, όπου είχε συνάντηση σε θερμό κλίμα με τον ομόλογό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.