ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά τα MiG-31K τώρα και τα Su-34 μπορούν να χρησιμοποιούν τον υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal

Παρασημοφορήθηκε το διμελές πλήρωμα του μαχητικού που χρησιμοποίησε τον πύραυλο για πρώτη φορά

Μετά τα MiG-31K τώρα και τα Su-34 μπορούν να χρησιμοποιούν τον υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal

Το πρώτο ρωσικό πλήρωμα μαχητικού αεροσκάφους τύπου Su-34 που χρησιμοποίησε υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία τιμήθηκε με κρατική διάκριση και βράβευση, μετέδωσε χθες το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Το αεροσκάφος Su-34 χρησιμοποίησε τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», ανέφερε το TASS επικαλούμενο ανώνυμη στρατιωτική πηγή, η οποία πρόσθεσε ότι το πλήρωμα του διθέσιου μαχητικού – τακτικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους τιμήθηκε από το κράτος για την ιστορική αυτή επιτυχία, καθώς έως τώρα μόνο τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου MiG-31K ήταν ικανά να πραγματοποιήσουν τέτοια εκτόξευση.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπερηχητικοί πύραυλοι αέρος – εδάφους τύπου Kinzhal αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων για την προσβολή ουκρανικών στόχων και θέσεων, αξιοποιώντας τις υψηλές ταχύτητες και την ικανότητα του βλήματος να ελίσσεται στη πορεία του προς τον στόχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.