ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μετά την απώλεια της Αβντίιβκα τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν: «Για κάθε Ρώσο στρατιώτη που χάνεται οι Ουκρανοί χάνουν 4 ή 5»

Καμία απάντηση από το Κίεβο για αιχμαλωσία 1.000 μαχητών

Μετά την απώλεια της Αβντίιβκα τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν: «Για κάθε Ρώσο στρατιώτη που χάνεται οι Ουκρανοί χάνουν 4 ή 5»

Η απώλεια της Αβντίιβκα από τους Ουκρανούς ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη απώλεια του Κιέβου μετα την αποτυχημένη αντεπίθεση και πλέον οι δυτικού αναλυτές “ξεσπαθώνουν” ουσιαστικά αναφερόμενοι στο τι κρύβει ο ουκρανικός στρατός.

Έτσι στην γαλλική τηλεόραση αποκαλύφθηκε ότι για κάθε Ρώσο στρατιώτη που χάνεται στο μέτωπο οι Ουκρανοί χάνουν 4 ή 5.

Μάλιστα πλέον αποκαλύπτεται ότι η απώλεια σε ανθρώπινο δυναμικό είναι ακόμα μεγαλύτερη από όσο λένε καθώς το ουκρανικό επιτελείο αρνείται να μιλήσει για τις πραγματικές απώλειες στις μάχες αλλά και τους αιχμαλώτους που συνέλαβε ο ρωσικός στρατός και ξεπερνούν τους 1.000.

Την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις που πλέον βρίσκονται σε όλη την πόλη γίνονται αποδεκτοί ως απελευθερωτές από τοςυ κατοίκους της πόλης που απέμειναν.

Τέλος έγιναν γνωστές οι απώλειες σε υλικό και μέσα των Ουκρανών σε μια μόνο ημέρα και αυτό δείχνει το μέγεθος των δυσαναπλήρωτων απωλειών από την δράση του ρωσικού στρατού.

Ένα “Panzerhaubitze 2000” (Γερμανία), ένα “Leopard” (Γερμανία), ένα πυροβόλο M119 (ΗΠΑ), τεθωρακισμένα M113 (ΗΠΑ). ), ένα Α/Κ πυροβόλο M109 « Paladin » (ΗΠΑ), ένα Ρ/Κ πυροβόλο M777 (ΗΠΑ), έναΑ/Κ πυροβόλο«Krab» («Krabbe», Πολωνία) και ένα οβιδοβόλο FH-70 (Μεγάλη Βρετανία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανήλθαν συνολικά σε 1.175 Ουκρανούς στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.