ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μετά το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες καταρρέει και η Νέα Υόρκη: Μαζική εξέγερση για δύο… PlayStation! (βίντεο)

Εικόνες παρακμής και στις δύο ακτές των ΗΠΑ

Μετά το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες καταρρέει και η Νέα Υόρκη: Μαζική εξέγερση για δύο… PlayStation! (βίντεο)

Διάχυτη είναι η παρακμή σε όλες τις ΗΠΑ της διακυβέρνησης Μπάιντεν με τις εικόνες χάους και «απροσδόκητης εξέγερσης» για δύο… PlayStation, στην Νέα Υόρκη να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο influencer του Twitch, Kai Cenat, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα δωρίσει δύο PlayStation στο Union Square Park της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ξαφνικά χιλιάδες άνθρωποι νεαρής ηλικίας στο σημείο και εν συνεχεία να ξεκινήσουν μαζικές ταραχές!

Ο μόλις 21 χρονών streamer του Twitch σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί, είπε ότι θα υπάρξει ένα giveaway στις 3:30 μ.μ. στο Union Square Park την Παρασκευή και προκλήθηκε αληθινό χάος!

Μετά από όσα συνέβησαν ο ίδιος κατηγορήθηκε για υποκίνηση ταραχών και παράνομη συγκέντρωση.

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μπάιντεν επιχείρησαν να παρουσιάσουν τις ταραχές ως «ειρηνικές διαμαρτυρίες»!

Η Νέα Υόρκη είναι η τρίτη αμερικανική μεγαλούπολη μετά το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες που παρουσιάζει τέτοια δείγματα μαζικής παρακμής και κατάρρευσης της τάξης μέσα σε λίγες ημέρες.

Την στιγμή που η αμερικανική βοήθεια σε χορηγίες, δάνεια και πολεμικό υλικό προς την Ουκρανία φτάνει τα 72 δισ. δολάρια, το Σαν Φρανσίσκο, η εμβληματική πόλη-λιμάνι της δυτικής ακτής, ζει μέσα σε σκηνικά «Mad Max» με τα πεζοδρόμια των κεντρικών δρόμων να είναι γεμάτα από αστέγους (κατά βάση εθισμένων στο ναρκωτικό φαιντανύλη) που ζουν σε μια ημι-αγρια κατάσταση.

Ξύλο, άστεγοι, ληστείες, κλοπές και χρήση ναρκωτικών βρίσκονται σε συνεχή χρήση με τις μονάδες επέμβασης να μην ξέρουν τι να πρωτοκάνουν αλλά και που να τους πάνε (ακόμα και αν συλληφθούν) και δημιουργώντας για την πόλη μια απόκοσμη ατμόσφαιρα.

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις συμμορίες και τις ληστείες και στο άλλοτε «φωτεινό» Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που συμμορία ληστών φεύγει τρέχοντας από ένα κατάστημα Gucci και έναν φύλακα να περπατά από πίσω τους να κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Εννέα άνδρες που φορούσαν κουκούλες φαίνονται να βγαίνουν ορμητικά από το κομψό κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City περίπου στις 3 μ.μ. της Δευτέρας κρατώντας πανάκριβες τσάντες και βαλίτσες, ενώ θεατές τους καταγράφουν με τα τηλέφωνά τους.

Ένας προφανώς υπάλληλος του καταστήματος που φοράει κοστούμι καλεί την αστυνομία και κάνει μια αδύναμη προσπάθεια να αρπάξει έναν από τους κλέφτες κατά τη διάρκεια του χαοτικού περιστατικούΚαι ένας φαινομενικά αδιάφορος φρουρός ασφαλείας με στολή ακολουθεί τη συμμορία αργά έξω από την πόρτα καθώς κάνει ένα τηλεφώνημα – προφανώς στην αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της φυγής τους, σε κάποιους από τους άνδρες έπεσαν μερικά αντικείμενα, τα οποία μάζεψαν όσοι βρίσκονταν πίσω τους.

Έφυγαν με ένα λευκό SUV και ένα κόκκινο Kia, δήλωσε η αστυνομία στους Los Angeles Times. Η ληστεία σημειώθηκε την ίδια ημέρα που τρία άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα Jewels By Alan στο Irvine και χρησιμοποίησαν σφυριά για να σπάσουν τις γυάλινες βιτρίνες, ανέφερε το KABC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έφυγαν με περισσότερα από 900.000 δολάρια σε κοσμήματα κατά την ληστεία, δήλωσε στο πρακτορείο η αρχιφύλακας της αστυνομίας Karie Davies.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.