ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μετά τους Ευέλπιδες που μοίραζαν… κρουασάν στα χιόνια της Αττικής Οδού τώρα… κομάντο στην Πεντέλη!

Ο στρατός σε ετοιμότητα για να καλύψει τα κενά της Πολιτικής Προστασίας

Μετά τους Ευέλπιδες που μοίραζαν… κρουασάν στα χιόνια της Αττικής Οδού τώρα… κομάντο στην Πεντέλη!

Η Πεντέλη στις φλόγες και ο Στρατός για ακόμα μία φορά κινητοποιείται για να σώσει καταστάσεις.

Κόσμος και αυτοδιοίκηση ζητούν την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων και το κράτος αν και κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας (όπως ξεκίνησε από την Covid-εποχή) ζητά από τις Ένοπλες Δυνάμεις να συνδράμουν.

Αλλά όλοι φοβούνται ότι θα τους δούμε σε αντίστοιχα καθήκοντα με αυτά των στελεχών της Σχολής Ευελπίδων στην χιονόπτωση των… πέντε πόντων που απέκλεισε την Αττική Οδό, και μοίραζαν κρουασάν!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην επιχείρηση πυρόσβεσης στην Πεντέλη με δύο ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του σχεδίου «Δευκαλίων».

Πρόκειται για περίπου 150 καταδρομείς από την 2η ΜΑΛ (Μοίρα Αλεξιπτωτιστών) και το 575 ΤΠΝ (Τάγμα Πεζοναυτών) και δύο τροχοφόρους Φορτωτές.

Οι στρατιωτικοί είναι σε 24ωρη ετοιμότητα επέμβασης. Πρόκειται για περίπου 150 εκπαιδευμένους στρατιωτικούς από την 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στρατός θα διαθέσει και αριθμό λεωφορείων για την εκκένωση κατοίκων, εφ’ όσον απαιτηθεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.