ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη – Αδερφός δράστη: «Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα» (βίντεο)

Ο μητροκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική - Δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη – Αδερφός δράστη: «Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα» (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης έπειτα από την άγρια δολοφονία μίας 84χρονης από τον 59χρονο γιο της.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο άλλος γιος της και αδερφός του δράστη, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως ο δράστης είχε προαναγγείλει το φρικτό έγκλημα, ενώ είχε απειλήσει και τον ίδιο.

«Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα», λέει σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, τη μητέρα τους την κοιτούσε τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του που της αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως μάλιστα δήλωσε, η απόφασή του να φύγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να της αγοράσει φαγητό, αποδείχθηκε μοιραία.

«Την κοιτούσε και αυτός, την κοιτούσα και εγώ. Λέω ας πάω να της πάρω ένα σάντουιτς να την ταΐσω. Μετά από μισή ώρα την “καθάρισε”», είπε στους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε ο αδερφός του δράστη, ο μητροκτόνος είχε εξάρτηση από το αλκοόλ ενώ ήταν συχνές οι εντάσεις και οι εξάρσεις βίας προς την ανήμπορη μητέρα του.

Ο μητροκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική – Δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό

Στο παρελθόν ο μητροκτόνος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αδερφός του.

Όπως επισημαίνεται, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι όταν τελικά βγήκε, δεν ακολούθησε ποτέ τη φαρμακευτική αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του χωριού, ο 59χρονος δράστης ήταν γνωστός στην περιοχή αφού δημιουργούσε συχνά προβλήματα, λόγω και της εξάρτησής του από το ποτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνουν δε πως σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να καλέσουν την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.