ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Kαι δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια από τον πάτερ Αντώνιο από 15χρονο

Νέα συμπληρωματική κατάθεση από τον 15χρονο - Είναι η δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια από τον ιερέα

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Kαι δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια από τον πάτερ Αντώνιο από 15χρονο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς ένα 15χρονο αγόρι από τη δομή του Βόλου κατέθεσε σήμερα στις Αρχές ότι ο πατέρας Αντώνιος ασέλγησε στο κορμί του, πριν από δύο χρόνια.

Πρόκειται για τον 15χρονο που ανέφερε στην καταγγελία του ο 19χρονος, ο οποίος είχε δηλώσει βέβαιος ότι το παιδί δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον ιδρυτή της Κιβωτού.

Οι ειδικοί, δεν ήθελαν να πιέσουν το παιδί, έδειχνε να είναι φοβισμένο και να ντρέπεται πολύ, ενώ αυτό που λένε οι πληροφορίες, είναι ότι απέφευγε να πει με λεπτομέρειες ποια ακριβώς ήταν η σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο και τι έκαναν τις ώρες που βρίσκονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του δωματίου του.

Έτσι, οι εισαγγελείς, αφού άφησαν να περάσουν μερικές ημέρες, κατάφεραν να πείσουν τον 15χρονο να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, να απελευθερωθεί και, όπως χαρακτηριστικά λένε, να τα πει όλα.

Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου σε μια κατάθεση που προκαλεί ανατριχίλα περιέγραψε στους αστυνομικούς περισσότερα από ένα περιστατικά ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο.

Σύμφωνα με πηγές, το παιδί μίλησε σήμερα παρουσία παιδοψυχολόγου και περιέγραψε σκηνές που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Πηγές αναφέρουν, ότι ειδικό κλιμάκιο με δύο εισαγγελείς Ανηλίκων μετέβησαν στον Βόλο και πήραν κατάθεση από το παιδί. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα παιδί τρομαγμένο και φοβισμένο που δεν ήθελε να πει πολλά καθώς ντρεπόταν. Σήμερα, το παιδί έδωσε κατάθεση εκτός δομής, αισθάνθηκε πιο άνετα και μίλησε για όσα έχει βιώσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε καταθέσει για τον 15χρονο: «Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με μια τραπεζοκόμο στο Βόλο, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του με ένα παιδί, ο οποίος είναι τώρα στην Α’ Γυμνασίου. Επειδή ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι του κάνει τα ίδια».

Πλέον, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές σε ό,τι έχει να κάνει με την σεξουαλική κακοποίηση των φιλοξενούμενων παιδιών της Κιβωτού.

Ο 15χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Α’ Γυμνασίου, περιγράφεται στην κατάθεση που έδωσε ο 19χρόνος στις 16 Νοεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μεγάλη έρευνα για την ΜΚΟ.

Μάλιστα, στην τελευταία σελίδα της κατάθεσής του, ο 19χρονος, αναφορικά με το συγκεκριμένο παιδί, ανέφερε:

«Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με μια τραπεζοκόμο στο Βόλο, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του με ένα παιδί, ο οποίος είναι τώρα στην Α’ Γυμνασίου. Επειδή ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι του κάνει τα ίδια».

Οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων προσέγγισαν τον μαθητή και, πριν λίγες μέρες, κλιμάκιο, παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων, μετέβη στο Βόλο, όπου πήρε κατάθεση από τον 15χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν φοβισμένο, δεν ήθελε να πει πολλά και η κατάθεσή του, όπως χαρακτηριστικά λένε, ήταν «light».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.