ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Πάντρευαν τα ομοφυλόφιλα παιδιά με κορίτσια της δομής!

Για να «θεραπευτούν»

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Πάντρευαν τα ομοφυλόφιλα παιδιά με κορίτσια της δομής!

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για κακοποιήσεις ανηλίκων στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μετά την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων ο φάκελος θα διαβιβαστεί στις δύο εισαγγελείς Ανηλίκων που θα κρίνουν αν θα καλέσουν ως ύποπτο τον πατέρα Αντώνιο και άλλα πρόσωπα που φέρεται ότι εμπλέκονται.

Στην «Κιβωτό» δεν χωρούσαν ομοφυλόφιλοι, γι’ αυτό τους ανάγκαζαν να παντρευτούν κορίτσια των δομών!

Θεοκρατικό καθεστώς φαίνεται πως είχαν επιβάλει ο πατέρας Αντώνιος και οι συνεργάτες του στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», φτάνοντας στο σημείο να αναγκάζουν παιδιά με ομοφυλοφιλικές τάσεις να παντρευτούν προκειμένου να γλιτώσουν από το «κακό».

Σύμφωνα με πρώην παιδαγωγό σε δομή της οργάνωσης, οι υπεύθυνοι είχαν θέσει ένα εκβιαστικό δίλημμα σε δύο ομοφυλόφιλα παιδιά. Είτε θα παντρεύονταν κοπέλες από τις δομές είτε θα τους έδιωχναν από την «Κιβωτό»! Οπως φαίνεται, ήθελαν να «εξαφανίσουν» τα παιδιά με ομοφυλοφιλικές τάσεις, παντρεύοντάς τα με νεαρά κορίτσια.

Μαρτυρία για τους γάμους ομοφυλόφιλων αγοριών με κορίτσια από την «Κιβωτό» έφερε στο φως χθες ο ΑΝΤ1. Πρόκειται για πρώην παιδαγωγό δομής της«Κιβωτού», η οποία κατήγγειλε: «Αυτός ο … άμα τον ψάξεις, αυτός είναι από το Ιράν. Κοίτα, εγώ σίγουρα ξέρω δύο. Ηταν πολύ εμφανές ότι είναι ομοφυλόφιλοι,από το περπάτημά τους, και παντρεύονταν γυναίκες, παιδιά της “Κιβωτού”,γυναίκες από άλλες (σ.σ.: δομές)… Οταν λέμε αναγκάστηκαν, εννοώ ότι το κάνουν για να μείνουν στην “Κιβωτό” και να δουλεύουν εκεί. Δηλαδή όλη τους η ζωή είναι γύρω από εκεί, γιατί τους έχουν μάθει από μικρούς, γιατί όλα αυτά είναι παιδιά».

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά υπέκυψαν στις πιέσεις των ανθρώπων της οργάνωσης, η πρώην παιδαγωγός επισήμανε: «Ήταν παιδιά που μεγάλωσαν εκεί. Εχουν μεγαλώσει με μια νοοτροπία ότι πρέπει να μείνουν στην “Κιβωτό”, να δουλέψουν στην “Κιβωτό”. Να συνεχίσουν αυτό το έργο ουσιαστικά και να παραμείνουν εκεί δηλαδή. Οτι το μέλλον τους είναι αυτό, μέσα από τις ανέσεις κι αυτά που είχαν».

Ως προς τους ανθρώπους της ΜΚΟ που ανάγκασαν τους ομοφυλόφιλους νέους να παντρευτούν, αποκάλυψε πως πρόκειται για πρώην παιδιά της οργάνωσης, που στη συνέχεια εργάζονταν στις δομές.

Αυτοί είχαν τις κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος των παιδιών. «Απ’ αυτούς που ήταν χρόνια και που ήταν παιδιά της Κιβωτού και μετά έγιναν παιδαγωγοί και κάτι τέτοια, αυτοί είναι μάλλον που είχαν βίαιες συμπεριφορές και προσπαθούν να τους καλύψουν. Δεν ήταν δηλαδή παιδαγωγοί που πήγαιναν έτσι… ξέμπαρκοι» συμπλήρωσε η πρώην παιδαγωγός σε δομή της οργάνωσης.

Οι γάμοι των ομοφυλόφιλων παιδιών που εκβιάζονταν από τους ανθρώπους της οργάνωσης δεν ήταν ο μόνος εκβιασμός μέσα σε δομές.

Κοπέλες που είχαν μείνει έγκυοι φαίνεται πως δεν είχαν το δικαίωμα της επιλογής της άμβλωσης για να παραμένουν σε δομές.

Μία από αυτές είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως την εκβίαζαν ότι αν έκανε άμβλωση, θα την έδιωχναν από την Κιβωτό. Η κοπέλα δεν ανέχτηκε τον εκβιασμό και έφυγε οικειοθελώς από την οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.