ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Στέλεχος της δομής άδειασε άρον άρον μυστική θυρίδα σε τράπεζα με πάνω από 2 εκατ. ευρώ!

Το σχέδιο που δεν υλοποιήθηκε

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Στέλεχος της δομής άδειασε άρον άρον μυστική θυρίδα σε τράπεζα με πάνω από 2 εκατ. ευρώ!

Είναι ήδη γνωστό πως εκατομμύρια ευρώ ήταν τα χρήματα που πέρασαν μέσω δωρεών από τα «χέρια» των ανθρώπων της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», προκειμένου να βοηθηθεί το «άγιο» έργο του πατέρα Αντωνίου.

Ωστόσο, την ώρα που αυτά τα χρήματα βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών της Οικονομικής Αστυνομίας, όπως και η «μεγάλη ζωή» με τα ακριβά αυτοκίνητα που φέρεται να έκανε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του, στο «φως», έρχεται το άδειασμα μυστικής θυρίδας της Κιβωτού του κόσμου από στέλεχος της δομής.

Το αποκαλύπτει ρεπορτάζ στην εφημερίδα Τα Νέα, σύμφωνα με το οποίο το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (22.11.2022), πρώην κορυφαίο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας και υπό άκρα μυστικότητα, άδειασε τη θυρίδα.

Για την εξέλιξη ενημερώθηκαν, σύμφωνα με Τα Νέα, υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη αλλά και κατόπιν οι ελεγκτές της Επιτροπής για το «Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος», που κάνουν έρευνες στα οικονομικά της ΜΚΟ.

Στην ίδια τράπεζα, σημειώνει η εφημερίδα, η Κιβωτός του Κόσμου φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ!

Η τραπεζική θυρίδα που… άδειασε άρον άρον είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών, άνθρωποι της Κιβωτού έσπευσαν να αδειάσουν τη θυρίδα λόγω της δικαστικής έρευνας και του φόβου να αποκαλυφθούν παρατυπίες ή ακόμη και να διαταχθεί κατάσχεση του περιεχομένου της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επίσης, το στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου προγραμμάτιζε να μεταφερθούν τα περιεχόμενα της θυρίδας, σε τραπεζικό «κιβώτιο» άλλης τράπεζας, που θα ανοιγόταν πιθανόν στο όνομα του στελέχους της ΜΚΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο πρώην κορυφαίο στέλεχος είχε ειδοποιήσει άλλη τράπεζα, επίσης στο κέντρο της Αθήνας, για το άνοιγμα νέας θυρίδας αλλά το σχέδιο μεταφοράς του περιεχομένου από θυρίδα σε θυρίδα, δεν υλοποιήθηκε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.