ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της και του έβαλε φωτιά

«Τη χτυπούσε συστηματικά» - Ξέσπασε ο πατέρας της κατηγορούμενης

Μυτιλήνη: Στον ανακριτή η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της και του έβαλε φωτιά

Στον ανακριτή οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου η 49χρονη από τη Μυτιλήνη που κατηγορείται πως περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης με βαριά εγκαύματα.

Η 49χρονη είχε ζητήσει και πήρε την Παρασκευή 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Στον Εισαγγελέα κατέθεσαν και ο πατέρας της κατηγορούμενης, καθώς και μια φίλη της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο πατέρας της 49χρονης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά.

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η κόρη του διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη. Ο πατέρας της 49χρονης ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του του είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 58χρονος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 58χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκαυματίας παραμένει διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και βαρύτατη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.